Voorbereidingstijd: 5 min.
Bereidingstijd: 5+5 min.
Recept voor 4 personen
Ingrediënten: 1 kg Cherry Potatoes, olie om in te frituren, Cajun kruiden, 4 el mayonaise, 1 el zure room
- Verhit de olie in de frituurpan op 160°C. Bak de Cherry Potatoes in porties in 5 min. in de olie. Laat ze goed uitlekken in vergiet of draadmand.
- Verhoog de temperatuur van het vet naar 190°C en bak de Cherry Potatoes nog eens 5 min.
- Bestrooi ze met cajun kruiden naar smaak.
- Maak ondertussen de saus door de mayonaise met de zure room te mengen.
- Serveer de gefrituurde Cherry Potatoes met de saus.
Eventueel kun je wat fijngesneden zongedroogde tomaten toevoegen aan de saus voor wat meer smaak. Wanneer er geen frituurpan is, is arachide olie een goede aanrader om te frituren in een wok. Heerlijk als bijgerecht of als borrelhapje.
[…] zijn op vele manieren te bereiden en vallen goed in de smaak bij zowel kinderen als volwassenen! De gefrituurde Cherry Potatoes met dipsaus zijn binnen no-time klaar en perfect als borrelhapje op 5 december. Ook de Cherry […]