Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 30 min.
Ingrediënten: 700 g Cherry Potatoes, 1 pot Patak’s Tikka Masala, 500 g sperziebonen, 2 el olijfolie, 2 uien, 350 g mager rundergehakt, verse koriander of peterselie ter garnering (optioneel)
- Kook de Cherry Potatoes gaar volgens de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de sperziebonen in water met zout in 4-6 min. beetgaar. Giet ze af en laat goed uitlekken.
- Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui 2 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Schenk de pot currysaus erbij en verwarm 4 min.
- Meng de sperziebonen en de aardappeltjes door de saus. Schep de gehaktsaus in de ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Bak de gehaktschotel 10 min. in de voorverwarmde oven. Verwijder de folie en serveer.
- Bestrooi eventueel met verder koriander of peterselie.
Je kunt de Cherry Potatoes ook rauw toevoegen aan de gehaktschotel. De oventijd wordt hierdoor wel langer: 30-40 min.