Voorbereidingstijd: 15 min.
Bereidingstijd: 90 min.
Recept voor 4 personen
Ingrediënten: 500 g Cherry Potatoes, 500 g sukadelappen, 1 rode ui, 1 gewone ui, 4 tenen knoflook, 4 el tomatenpuree, 1,5 l vleesbouillon, 4 el zonnebloemolie, zout en peper, 1 el paprikapoeder, 2 laurierblaadjes, 1 bosje peterselie, 1/2 bosje tijm
- Snijd het vlees in hapklare blokjes.
- Schil de ui, knoflook en Cherry Potatoes in blokjes. Zet de aardappeltjes afgedekt weg.
- Verhit 3 el olie in een grote pan en braad het vlees beetje bij beetje op hoog vuur. Maak op smaak door peper en zout toe te voegen en haal het vlees uit de pan.
- Verhit de rest van de olie in de pan en bak de ui, paprikapoeder en tomatenpuree op middel-hoog vuur gedurende 4 min. Voeg het vlees, het vleesbouillon en de laurierblaadjes toe en gaar alles op middel-hoog vuur gedurende 1 uur.
- Was de peterselie en de tijm, rits de blaadjes van de stengels en hak deze fijn. Leg de helft van de peterselie aan de kant. Voeg de rest van de peterselie, tijm en aardappelblokjes toe aan het vlees en laat dit nog 10 min. garen. Naar smaak nog wat peper en zout toevoegen en met de overgebleven peterselie serveren.
[…] en krijg je meer vitamines binnen. Cherry Potatoes zijn goed toepasbaar in winterse gerechten zoals Goulash, stoofpot met kip en Cherry Potatoes met peer en beenham. De rode vitaminebommetjes zijn tijdens […]