Voorbereidingstijd: 15 min.
Kook-baktijd: 15-20 min.
Voor 2-3 personen
Ingrediënten:
- 100 g Cherry Potatoes, gekookt en in 4 partjes gesneden
- 30 g salami, in blokjes
- 1/4 courgette, in blokjes
- 6 cherrytomaten, gehalveerd
- 4 eieren
- 1/2 el verse tijm
- 1/2 el verse oregano
- peper en zout
- olijfolie
Voor de kruidensalade:
- 1 el verse peterselie, grof gehakt
- 1 el verse koriander, grof gehakt
- 1 el verse bieslook, grof gehakt
Bereiding:
- Kook de Cherry Potatoes volgens de instructies op de verpakking gaar.
- Kluts de eieren los in een kom.
- Bak de Cherry Potatoes met de kruiden 2-3 min. aan in een koekenpan. Voeg hierna de rest van de ingrediënten toe en bak even kort mee. Voeg peper en zout toe.
- Voeg de geklutste eieren toe aan de pan en laat het geheel op laag vuur garen. Dek af met aluminiumfolie of plaats er een omgekeerde koekenpan overheen tot de tortilla helemaal gestopt en gaar is.
- Meng de gehakte kruiden met elkaar en serveer een tortilla.