Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 30 min.
Ingrediënten: 600 g Cherry Potatoes, 1.5 el Original spices by Jonnie Boer Picadillo, 350 g kippendijfilet in grove stukken, 2 el olijfolie, 1 ui in ringen, 1 teen knoflook, 2 takjes rozemarijn, paprikamix 3 kleuren, 125 ml crème fraîche, 75 g zwarte olijven, 100 ml water
- Bestrooi de kippendijfilet met de Picadillomelange en laat 5 min. marineren.
- Verhit in een braadpan de olijfolie. Fruit de uienringen 3 min. Voeg de kip toe en bak in 3 min bruin. Schep de Cherry Potatoes, fijngesneden knoflook en rozemarijn erdoor.
- Voeg het water toe en stoof de kip 10 min. afgedekt op laag vuur. Voeg de paprika toe en stoof nog 6-8 min. tot de kip en aardappeltjes gaar zijn.
- Roer de crème fraîche en de olijven erdoor.
[…] meer vitamines binnen. Cherry Potatoes zijn goed toepasbaar in winterse gerechten zoals Goulash, stoofpot met kip en Cherry Potatoes met peer en beenham. De rode vitaminebommetjes zijn tijdens de koude maanden […]