Cherry Potatoes stoofpot met kip

Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 30 min.

Ingrediënten: 600 g Cherry Potatoes, 1.5 el Original spices by Jonnie Boer Picadillo, 350 g kippendijfilet in grove stukken, 2 el olijfolie, 1 ui in ringen, 1 teen knoflook, 2 takjes rozemarijn, paprikamix 3 kleuren, 125 ml crème fraîche, 75 g zwarte olijven, 100 ml water

  • Bestrooi de kippendijfilet met de Picadillomelange en laat 5 min. marineren.
  • Verhit in een braadpan de olijfolie. Fruit de uienringen 3 min. Voeg de kip toe en bak in 3 min bruin. Schep de Cherry Potatoes, fijngesneden knoflook en rozemarijn erdoor.
  • Voeg het water toe en stoof de kip 10 min. afgedekt op laag vuur. Voeg de paprika toe en stoof nog 6-8 min. tot de kip en aardappeltjes gaar zijn.
  • Roer de crème fraîche en de olijven erdoor.

Dit recept is afkomstig van de Jumbo.

Cherry Potatoes stoofpot kip

One Comment