Voorbereidingstijd: 15 min.
Kook-/baktijd: 15-20 min.
Voor 3-4 personen
Ingrediƫnten:
- 500 g Cherry Potatoes, gekookt en gehalveerd
- olijfolie
- 75 g gerookte spekblokjes
- 2 kleine sjalotjes, gesnipperd
- 1/2 el grove mosterd
- 50 g witte wijnazijn
- 100 ml kippenbouillon
- verse bieslook ter garnering
- zout en peper
Bereiding:
- Kook de Cherry Potatoes gaar volgens de instructies op de verpakking. Halveer de Cherry Potatoes.
- Bak de spekblokjes in wat olijfolie. Als ze bijna uitgebakken zijn voeg je de sjalotjes toe. Zet het vuur uit.
- Meng de mosterd, azijn en bouillon in de pan met de sjalotjes en de spekblokjes.
- Meng de Cherry Potatoes met de ingrediƫnten uit de pan.
- Breng op smaak met peper en zout en garneer met bieslook.