Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 15 + 20 min.
Ingrediënten: 250 gr Cherry Potatoes, 2 el olijfolie, 500 g champignons, 125 g cantharellen, 2 tenen knoflook, 1/4 bosje peterselie, zout, zwarte peper, 75 g crème fraîche
- Snij de Cherry Potatoes in hapklare blokjes. Verhit 1 el olie in een grote pan en bak de Cherry Potatoes in ongeveer 15 min. goudbruin. Maak ondertussen de champignons schoon en deel deze door vieren.
- Schil de knoflook en hak deze fijn. Was de peterselie en haal het blad van de stengel. Hak de peterselie in grove stukken.
- Bak de champignons en de cantharellen in de overgebleven olie in ongeveer 20 min. Kruid de champignons en cantharellen met peper en zout. Voeg de Cherry Potatoes en de knoflook toe en bak deze 5 min. mee. Het aardappelpannetje is te serveren met een klodder crème fraîche en de verse peterselie.