Cherry Potatoes pittige salade

Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 20-25 min.

Recept voor 4 personen

Ingrediënten: 1 kg Cherry Potatoes, 2 tenen knoflook, 5 takjes koriander, 1 limoen, 1/2 tl gemalen komijn, 1 tl mosterdzaad, 1 tl komijnzaad, 150 ml crème fraîche, zout, beetje gedroogde chilipeper

  • Kook de Cherry Potatoes in water met wat zout in 10 min. beetgaar. Giet ze af en stoom ze in enkele minuten goed droog op een laag vuur, zonder deksel op de pan.
  • Pel en snipper de knoflook. Hak de koriander fijn. Rasp de schil van de limoen en pers het sap uit.
  • Verhit een koekenpan op een middelhoog vuur. Rooster de komijn, het mosterdzaad en komijnzaad in de hete pan. Voeg de Cherry Potatoes toe en schud alles om met 2 el limoensap, de knoflook en de koriander.
  • Roer de crème fraîche los met de limoensap en rasp en hak de chilipeper fijn. Voeg de chilipeper toe en meng dit door de Cherry Potatoes. Laat 10 min. staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  • Serveer naar wens en garneer met wat verse koriander en wat limoenschijfjes.

Pittige Cherry Potatoes salade