Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 20 min.
Recept voor 4 personen
Ingrediënten: 500 g Cherry Potatoes, 50 g harde geitenkaas, 1 stengel bleekselderij, 1/2 courgette, 1 rode ui, 1 appel (Elstar), 50 g pistachenootjes, 125 g rucola melange gemengd, olijfolie
Voor de dressing: 125 g zure room, 2 el mayonaise, 1 tl mosterd, peper en zout naar smaak, verse tijm, verse peterselie, verse rozemarijn, karwijzaad
- Kook de Cherry Potatoes volgens de verpakking gaar. Laat afkoelen.
- Meng de courgette met wat olijfolie in een kom.
- Verhit een grillpan op hoog vuur en grill hierin de courgette. Leg apart.
- Meng de ingrediënten voor de dressing en breng het geheel op smaak. Voeg de verse kruiden en het karwijzaad naar eigen inzicht toe.
- Verdeel de slag melange over een schaal en meng met de overige ingrediënten. Schep de dressing erdoor en serveer.