Cherry Potatoes Kapsalon

Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 20 min.

Recept voor 4 personen

Ingrediënten: 1 kg Cherry Potatoes, 500 gram shoarma vlees, 1 zakje geraspte pizza kaas, 1 krop ijsbergsla, knoflooksaus, sambal

  • Bereid de aardappeltjes volgens recept op de verpakking, gebruik tijdens het bereiden geen zout.
  • Bak in een koekenpan het vlees gaar en laat uitlekken.
  • Vet een ovenschaal licht in en vul deze met de Cherry Potatoes en het vlees.
  • Bestrooi met de kaas en zet het onder de grill in de oven tot de kaas gesmolten is. Dit duurt ca. 3-5 min.
  • Snijd ondertussen de sla in dunne reepjes.
  • Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel de sla erover.
  • Serveer met de knoflooksaus en sambal naar wens.

Cherry Potatoes met shoarma

 

Leave a Reply