Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 25 min.
Recept voor 4 personen
Ingrediënten: 1 kg Cherry Potatoes, 1 teen knoflook, 100 g pittige geraspte kaas, 125 ml slagroom, 3 kleuren paprikamix, 3 eieren, 8 plakjes chorizo, lente-ui ter garnering
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Halveer de aardappeltjes en bereid de aardappeltjes volgens recept op de verpakking. Kook ze iets korter (7 min).
- Zet een koekenpan op het vuur en schenk hier wat olie in. Voeg de Cherry Potatoes toe en bak ze 5 min. in de pan.
- Voeg tijdens het bakken een gesnipperd teentje knoflook toe.
- Meng in een ovenschaal de volgende ingrediënten: de geraspte kaas, slagroom, paprikamix in blokjes, geklutste eieren en fijn gesneden plakjes chorizo.
- Klop het geheel met een garde goed door elkaar. Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.
- Voeg de aardappeltjes toe aan het mengsel en plaats de schaal in het midden van de oven gedurende 12-15 min tot het mengsel gaar is.
- Direct na bereiding opdienen met wat fijn gesneden lente-ui.
Het laatste gedeelte kan ook in de koekenpan op laag vuur, rustig afbakken tot het mengsel gestold is.