Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 25 min.
Ingrediënten: 1 kg Cherry Potatoes, viskruiden, 150 g gerookte zalm in blokjes van 1 cm, bosje groene asperges, hollandaise saus, verse bieslook
- Bereid de aardappeltjes volgens recept op de verpakking.
- Gebruik tijdens het bereiden geen zout.
- Verhit ondertussen een grillpan op hoog vuur. Meng de asperges met wat olijfolie in een kom en grill ze ca. 3-5 min. per kant.
- Zet een koekenpan op het vuur en voeg hierin wat olie toe. Bak hierin de aardappeltjes ca. 10 min.
- Voeg tijdens het bakken heel licht viskruiden toe (bijvoorbeeld kruiden voor lekkerbekjes).
- Na het toevoegen van de kruiden de gerookte zalm meebakken.
- Verwarm de hollandaise saus.
- Serveer het geheel op een bord en giet de hollandaise saus eroverheen. Garneer met wat verse bieslook.