Cherry Potatoes met zalmblokjes

Voorbereidingstijd: 10 min.
Bereidingstijd: 25 min.

Ingrediënten: 1 kg Cherry Potatoes, viskruiden, 150 g gerookte zalm in blokjes van 1 cm, bosje groene asperges, hollandaise saus, verse bieslook

  • Bereid de aardappeltjes volgens recept op de verpakking.
  • Gebruik tijdens het bereiden geen zout.
  • Verhit ondertussen een grillpan op hoog vuur. Meng de asperges met wat olijfolie in een kom en grill ze ca. 3-5 min. per kant.
  • Zet een koekenpan op het vuur en voeg hierin wat olie toe. Bak hierin de aardappeltjes ca. 10 min.
  • Voeg tijdens het bakken heel licht viskruiden toe (bijvoorbeeld kruiden voor lekkerbekjes).
  • Na het toevoegen van de kruiden de gerookte zalm meebakken.
  • Verwarm de hollandaise saus.
  • Serveer het geheel op een bord en giet de hollandaise saus eroverheen. Garneer met wat verse bieslook.

Cherry Potatoes met groene asperges

Leave a Reply